MaiFlex Finance

MaiFlex Fincance is de specialist op het gebied van financiële vacatures. De primaire focus ligt op uitzenden, detacheren en werving & selectie van MBO/HBO en WO kandidaten met een financieel administratieve opleiding.

Wat biedt MaiFlex Finance

Bij MaiFlex Finance staan jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij werken met verschillende contractvormen en hebben volop mogelijkheden voor opleidingen en trainingen om jouw ambities waar te maken. Via MaiFlex Finance kun je op drie manieren aan de slag:

item 4

Detachering:

zekerheid en toch flexibel Als detacheringsmedewerker ben je in dienst van MaiFlex Finance. Je wordt voor één of meerdere opdrachtgevers ingezet met de zekerheid van een arbeidscontract bij MaiFlex Finance.

Werving & Selectie via MaiFlex Finance

MaiFlex Finance behoort tot één van de grootste werving- & selectiebureau’s van Nederland. Bij werving & selectie treed je rechtstreeks in dienst bij één van onze opdrachtgevers. MaiFlex Finance bemiddelt en helpt je op weg met je carrière maar is uiteindelijk niet je werkgever.

Werken als uitzendmedewerker Als uitzendmedewerker ben je in dienst van MaiFlex Finance maar werk je bij één van onze opdrachtgevers. In korte tijd doe je veel ervaring op en MaiFlex Finance helpt je bij je verdere carrièreontwikkelingen. 75% van onze opdrachten monden uit in een dienstverband bij onze opdrachtgever.